27/07/2020 27/07/2020 Στην Αγία Σοφία αναφέρθηκε η υπουργός Εξωτερικών της Ισπανίας, Αράντσα Γκονθάλεθ Λάγια κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Τούρκο ομόλογό της, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στην Άγκυρα. Η Ισπανίδα ΥΠΕΞ δήλωσε σήμερα ότι είναι σημαντικό η Αγία Σοφία να παραμείνει μέρος της κοινής κληρονομιάς της ανθρωπότητας, μετά την μετατροπή της σε τζαμί, λέγοντας τα εξής: «Για μας...
27 Ιουλίου, 2020 - 16:18
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2020 - 16:11

Ισπανίδα ΥΠΕΞ: «Σημαντικό να διατηρηθεί το πνεύμα της Αγίας Σοφίας»

Διαδώστε:
Ισπανίδα ΥΠΕΞ: «Σημαντικό να διατηρηθεί το πνεύμα της Αγίας Σοφίας»

Στην Αγία Σοφία αναφέρθηκε η υπουργός Εξωτερικών της Ισπανίας, Αράντσα Γκονθάλεθ Λάγια κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Τούρκο ομόλογό της, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στην Άγκυρα. Η Ισπανίδα ΥΠΕΞ δήλωσε σήμερα ότι είναι σημαντικό η Αγία Σοφία να παραμείνει μέρος της κοινής κληρονομιάς της ανθρωπότητας, μετά την μετατροπή της σε τζαμί, λέγοντας τα εξής: «Για μας είναι σημαντικό το πνεύμα αυτού του μεγάλου μνημείου της Αγίας Σοφίας να διατηρηθεί».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων