12/05/2021 12/05/2021 Με αφορμή την επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης στις 29 Μαϊου, η ενορία Αγίου Φωτίου στη Φλόριδα διοργανώνει διαγωνισμό ζωγραφικής για τα παιδιά της ομογένειας με θέμα την εκκλησία της Αγίας Σοφίας. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν μαθητές ηλικίας 9 έως 12 ετών, μέλη της Ελληνικής Αρχιεπισκοπής Αμερικής. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα...
12 Μαΐου, 2021 - 12:16
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2021 - 12:22

Μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής με θέμα τον ναό της Αγίας Σοφίας

Διαδώστε:
Μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής με θέμα τον ναό της Αγίας Σοφίας

Με αφορμή την επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης στις 29 Μαϊου, η ενορία Αγίου Φωτίου στη Φλόριδα διοργανώνει διαγωνισμό ζωγραφικής για τα παιδιά της ομογένειας με θέμα την εκκλησία της Αγίας Σοφίας. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν μαθητές ηλικίας 9 έως 12 ετών, μέλη της Ελληνικής Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα έργα τους μέχρι τις 14 Μαΐου στην Polexeni Maouris Hiller, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Τα έργα θα πρέπει να έχουν διαστάσεις 8 ½’ με 11’ (οριζόντια θέση) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν χρωματιστά μολύβια, κηρομπογιές, μαρκαδόροι ή νερομπογιές. Επίσης, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν δύο φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, μια με το έργο τους και μια με τον εαυτό τους να κρατάει το έργο τους. Τέλος, τα στοιχεία τους, όνομα, ηλικία, διεύθυνση καθώς και την ηλεκτρονική διεύθυνση ενός γονέα.

Το πρώτο βραβείο είναι 250 δολάρια και το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί στις 29 Μαΐου, ανήμερα της εκδήλωσης της επετείου της ενορίας Αγίου Φωτίου που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Όλα τα έργα θα παραμείνουν στης ιδιοκτησία της ενορίας.

Πηγή: Εθνικός Κήρυκας

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων