16/05/2022 16/05/2022 Νέα τουρκική πρόκληση από την κυβέρνηση Ερντογάν στην Άγια Σοφία. Σε μια τελετή 35 μαθητές θρησκευτικού σχολείου απήγγειλαν το Κοράνι, σε ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομίας. Οι 35 μαθητές, οι οποίοι έχουν αποστηθίσει το Κοράνι, ήταν ντυμένοι στα λευκά. Ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη υπενθύμισε τη δήλωση του Ταγίπ Ερντογάν ότι «θα βάλουμε το...
16 Μαΐου, 2022 - 13:55
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2022 - 14:01

Νέα πρόκληση στην Αγιά Σοφιά: 35 μαθητές διάβασαν στίχους από το κοράνι

Διαδώστε:
Νέα πρόκληση στην Αγιά Σοφιά: 35 μαθητές διάβασαν στίχους από το κοράνι

Νέα τουρκική πρόκληση από την κυβέρνηση Ερντογάν στην Άγια Σοφία. Σε μια τελετή 35 μαθητές θρησκευτικού σχολείου απήγγειλαν το Κοράνι, σε ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομίας. Οι 35 μαθητές, οι οποίοι έχουν αποστηθίσει το Κοράνι, ήταν ντυμένοι στα λευκά.

Ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη υπενθύμισε τη δήλωση του Ταγίπ Ερντογάν ότι «θα βάλουμε το τζαμί της Αγίας Σοφίας στα διαβατήριά μας», καταδεικνύοντας την ιδεολογική εμμονή της Άγκυρας με την Αγία Σοφία, όταν μάλιστα στην Πόλη υπάρχουν εντυπωσιακά τζάμια κτισμένα επί οθωμανικής αυτοκρατορίας…

Επισημαίνεται ότι τα πλάνα αυτά έρχονται στη σκιά των βανδαλισμών σε αυτό το μνημείο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομίας, με πολύ κόσμο να συνωστίζεται για μια ακόμα φορά μέσα στο ναό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων