29/05/2021 29/05/2021 Άλλη μια πρόκληση στο αίσθημα των Χριστιανών σημειώθηκε στην Τουρκία και στον Ναό της Αγιάς – Σοφιάς στην Κωνσταντινούπολη την Παρασκευή 28 Μαΐου, μια ημέρα πριν τη θλιβερή επέτειο της Αλώσεως της Βασιλεύουσας. Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά τα εγκαίνια του νέου Τζαμιού στην πλατεία Ταξίμ μετέβη στην Αγία Σοφία όπου παρέστη στην...
29 Μαΐου, 2021 - 13:20
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2021 - 13:29

Πρόκληση στην Αγία Σοφία: Εκδήλωση αποφοίτησης Κορανικών Σχολείων

Διαδώστε:
Πρόκληση στην Αγία Σοφία: Εκδήλωση αποφοίτησης Κορανικών Σχολείων

Άλλη μια πρόκληση στο αίσθημα των Χριστιανών σημειώθηκε στην Τουρκία και στον Ναό της Αγιάς – Σοφιάς στην Κωνσταντινούπολη την Παρασκευή 28 Μαΐου, μια ημέρα πριν τη θλιβερή επέτειο της Αλώσεως της Βασιλεύουσας.

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά τα εγκαίνια του νέου Τζαμιού στην πλατεία Ταξίμ μετέβη στην Αγία Σοφία όπου παρέστη στην εκδήλωση για τους απόφοιτους των Κατηχητικών Σχολείων η οποία διοργανώθηκε εντός του Βυζαντινού Ναού. Ο Πρόεδρος συνοδευόταν από τον Πρόεδρο Θρησκευτικών Υποθέσεων Αλί Ερμπάς και τον Πρόεδρο της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης Μουσταφά Έντοπ.

Ο Ερντογάν απάγγειλε στίχους από το Κοράνιο και στη συνέχεια έδωσε τα διπλώματα και αναμνηστικά βραβεία στους μαθητές των Κορανικών Σχολείων.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση: 

πηγή: haberler.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων