19/10/2020 19/10/2020 Συνοδευόμενος από τον διευθυντή της Υπηρεσίας Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας, Αλί Ερμπάς, ο επικεφαλής της Θρησκευτικής Διοίκησης των Μουσουλμάνων του Καυκάσου και του Αζερμπαϊτζάν, Σεΐχ-ουλ Ισλάμ Αλλαχσουκούρ Πασαζάντε επισκέφθηκε την Αγιά Σοφία προκειμένου να προσευχηθεί για τον λαό του “που δέχεται τις επιθέσεις των Αρμενίων” “Οι Αρμένιοι βομβαρδίζουν τις πόλεις, τα παιδιά και τις γυναίκες....
19 Οκτωβρίου, 2020 - 8:41
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2020 - 8:20

Ο Σεϊχης του Αζερμπαϊτζάν προσευχήθηκε στην Αγιά Σοφιά

Διαδώστε:
Ο Σεϊχης του Αζερμπαϊτζάν προσευχήθηκε στην Αγιά Σοφιά

Συνοδευόμενος από τον διευθυντή της Υπηρεσίας Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας, Αλί Ερμπάς, ο επικεφαλής της Θρησκευτικής Διοίκησης των Μουσουλμάνων του Καυκάσου και του Αζερμπαϊτζάν, Σεΐχ-ουλ Ισλάμ Αλλαχσουκούρ Πασαζάντε επισκέφθηκε την Αγιά Σοφία προκειμένου να προσευχηθεί για τον λαό του “που δέχεται τις επιθέσεις των Αρμενίων”

“Οι Αρμένιοι βομβαρδίζουν τις πόλεις, τα παιδιά και τις γυναίκες. Υπάρχει ένας μεγάλος αγώνας. Ο στρατός του Αζερμπαϊτζάν καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξαλείψει αυτήν την κατοχή” δήλωσε μετά την προσευχή και ευχαρίστησε την Τουρκία, που είναι πάντα στο πλευρό του Αζερμπαϊτζάν.
“Η Τουρκία έχει γράψει μια νέα ιστορία στο Αζερμπαϊτζάν. Ως Σεΐχ-ουλ Ισλάμ εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους Τούρκους, ειδικά στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξ ονόματος των Καυκάσιων Μουσουλμάνων και του λαού του Αζερμπαϊτζάν” τόνισε ο Αζέρος θρησκευτικός ηγέτης και επανέλαβε ότι υποστηρίζει το άνοιγμα της Αγίας Σοφίας για μουσουλμανική λατρεία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων