24/07/2020 25/07/2020 “Ας ελπίσουμε ότι θα ανοίξουν τα μάτια των βάρβαρων να δούνε ποιο είναι το νόημα της ζωής”, τόνισε στους δημοσιογράφους μετά το πέρα της ακολουθίας του Ακαθίστου Ύμνου στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. “Είναι μια ημέρα ιστορική σήμερα είναι μια έκβαση εσωτερική όλων μας. Ήταν μια προσευχή ουσιαστική...
24 Ιουλίου, 2020 - 22:35
Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2020 - 18:11

“Οι βάρβαροι ας ανοίξουν τα μάτια να δουν το νόημα της ζωής”

Διαδώστε:
“Οι βάρβαροι ας ανοίξουν τα μάτια να δουν το νόημα της ζωής”

“Ας ελπίσουμε ότι θα ανοίξουν τα μάτια των βάρβαρων να δούνε ποιο είναι το νόημα της ζωής”, τόνισε στους δημοσιογράφους μετά το πέρα της ακολουθίας του Ακαθίστου Ύμνου στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

“Είναι μια ημέρα ιστορική σήμερα είναι μια έκβαση εσωτερική όλων μας. Ήταν μια προσευχή ουσιαστική άλλα συγχρόνως ένα μήνυμα ότι ο πολιτισμός δεν αντέχει τέτοιου είδους βαρβαρότητες και πολλοί είναι που είναι κοντά μας σήμερα από όλο τον κόσμο και τα καταλαβαίνουν αυτά τα πράγματα. Είναι και άλλοι που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν η πως δεν βλέπουνε και πως δεν ακούνε διότι υπάρχουν τα θέματα. Τα συμφεροντολογικά, τα γεωστρατηγικά. Εμείς είμαστε υπέρ της καλλιέργιας του πολιτισμού, της συμβιώσεως των λαών. Έτσι μάθαμε από την αρχαία Ελλάδα έτσι μάθαμε από την ιστορία μας κ θα συνεχίσουμε. Ας ελπίσουμε ότι θα ανοίξουν τα μάτια των βάρβαρων να δούνε ποιο είναι το νόημα της ζωής”, δήλωσε αναλυτικά ο Μακαριώτατος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων