25/07/2020 25/07/2020 Με προκλητικούς τίτλους κυκλοφορούν σήμερα οι τουρκικές εφημερίδες οι οποίες πανηγυρίζουν για το χθεσινό σόου του Ερντογάν με τη τέλεση της πρώτης μουσουλμανικής προσευχής ύστερα από τη μετατροπή του ιστορικού ναού σε τζαμί. Η HURRIYET κάνει λόγο για “ιστορική ημέρα στην Αγία Σοφία. Πρώτη προσευχή με 350.000 άτομα”. Η SABAH κυκλοφορεί με αναφορά στον Πορθητή...
25 Ιουλίου, 2020 - 12:30
Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2020 - 12:03

Προκλητικοί πανηγυρισμοί από τον Τουρκικό Τύπο

Διαδώστε:
Προκλητικοί πανηγυρισμοί από τον Τουρκικό Τύπο

Με προκλητικούς τίτλους κυκλοφορούν σήμερα οι τουρκικές εφημερίδες οι οποίες πανηγυρίζουν για το χθεσινό σόου του Ερντογάν με τη τέλεση της πρώτης μουσουλμανικής προσευχής ύστερα από τη μετατροπή του ιστορικού ναού σε τζαμί. Η HURRIYET κάνει λόγο για “ιστορική ημέρα στην Αγία Σοφία. Πρώτη προσευχή με 350.000 άτομα”.

Η SABAH κυκλοφορεί με αναφορά στον Πορθητή στον τίτλο της. «Το κληροδότημα του Πορθητή τώρα πια δεν είναι πονεμένο»

Η ΥΕΝΙ SAFAK: πανηγυρίζει κάνοντας λόγο για αλλαγή της ιστορίας! «Η υπομονή, η νίκη, η χαρά. Άλλαξε η ιστορία. Υπέροχο», αναφέρει στον τίτλο της.

Η TURKIYE γράφει στο πρωτοσέλιδό της «Καλορίζικο το τζαμί της Αγίας Σοφίας»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων