24/07/2020 24/07/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών μίλησε στο Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” και επισήμανε τη σημερινή ημέρα της λειτουργίας της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινουπόλεως ως τζαμί ως ημέρα πένθους για τη Ρωμιοσύνη, ενώ τονίζει και την ηθική υποστήριξη όλων προς το πρόσωπο του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, αναφερόμενος επίσης και στις συναισθηματικές αντιδράσεις του ποιμνίου του, δηλ. του...
24 Ιουλίου, 2020 - 19:58
Τελευταία ενημέρωση: 24/07/2020 - 20:26

Μητροπολίτης Φθιώτιδος: “Σήμερα, είναι μία ημέρα πένθους για τη Ρωμιοσύνη”

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Φθιώτιδος: “Σήμερα, είναι μία ημέρα πένθους για τη Ρωμιοσύνη”

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών μίλησε στο Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” και επισήμανε τη σημερινή ημέρα της λειτουργίας της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινουπόλεως ως τζαμί ως ημέρα πένθους για τη Ρωμιοσύνη, ενώ τονίζει και την ηθική υποστήριξη όλων προς το πρόσωπο του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, αναφερόμενος επίσης και στις συναισθηματικές αντιδράσεις του ποιμνίου του, δηλ. του ευσεβούς πληρώματος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος σε σχέση με την ασεβή μετατροπή του ιερού χώρου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων