24/07/2020 24/07/2020 «Βεβιασμένη» και «πολιτικά υποκινούμενη» χαρακτηρίζει την μετατροπή της Αγίας Σοφίας από μουσείο σε τζαμί η ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, όπως σημειώνει εκπρόσωπός της στο Sputnik. «Λυπούμαστε για το ότι οι πολυάριθμες εκκλησίες πολλών Ορθόδοξων Εκκλησιών, συμπεριλαμβανομένης της ρωσικής, αγνοήθηκαν από τις τουρκικές Αρχές. Λυπούμαστε για το ότι η απόφαση ελήφθη βεβιασμένα. Δεν βλέπουμε καμία άλλη λογική...
24 Ιουλίου, 2020 - 16:20
Τελευταία ενημέρωση: 24/07/2020 - 16:03

Βεβιασμένη και πολιτικά υποκινούμενη η μετατροπή της Αγίας Σοφίας

Διαδώστε:
Βεβιασμένη και πολιτικά υποκινούμενη η μετατροπή της Αγίας Σοφίας

«Βεβιασμένη» και «πολιτικά υποκινούμενη» χαρακτηρίζει την μετατροπή της Αγίας Σοφίας από μουσείο σε τζαμί η ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, όπως σημειώνει εκπρόσωπός της στο Sputnik.

«Λυπούμαστε για το ότι οι πολυάριθμες εκκλησίες πολλών Ορθόδοξων Εκκλησιών, συμπεριλαμβανομένης της ρωσικής, αγνοήθηκαν από τις τουρκικές Αρχές. Λυπούμαστε για το ότι η απόφαση ελήφθη βεβιασμένα. Δεν βλέπουμε καμία άλλη λογική (σ.σ. εξήγηση) πέραν της πολιτικής (σ.σ. υποκίνησης)», τόνισε ο ίδιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων