12/12/2018 13/12/2018     Πανηγυρική αγρυπνία τελέσθηκε επί τη μνήμη του Αγίου ενδόξου Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου στην σκήτη του Αγίου Ανδρέα, προεξαρχήσαντος του Ηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ ενώ έψαλε χορός Βατοπαιδινών πατέρων. Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα κατανυχτική, ενώ πρόκειται για την πρώτη τη τάξη πανήγυρη της Σκήτης. Αξιοσημείωτο είναι ότι στον Άγιο Ανδρέα...
12 Δεκεμβρίου, 2018 - 22:36
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2018 - 17:30

Κατανυκτική αγρυπνία στη Σκήτη του Αγίου Ανδρέα

Διαδώστε:
Κατανυκτική αγρυπνία στη Σκήτη του Αγίου Ανδρέα
 
  Πανηγυρική αγρυπνία τελέσθηκε επί τη μνήμη του Αγίου ενδόξου Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου στην σκήτη του Αγίου Ανδρέα, προεξαρχήσαντος του Ηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ ενώ έψαλε χορός Βατοπαιδινών πατέρων. Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα κατανυχτική, ενώ πρόκειται για την πρώτη τη τάξη πανήγυρη της Σκήτης. Αξιοσημείωτο είναι ότι στον Άγιο Ανδρέα είναι  αφιερωμένη η Ιερά Βατοπαιδινή Σκήτη των Αγίων Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου και Αντωνίου του Μεγάλου. Στο μικρό εσπερινό έψαλλαν παιδιά της Αθωνιάδας ακαδημίας. Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες. 
 φωτορεπορτάζ www ope.gr  /Άγιο Όρος
 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων