20/01/2019 20/01/2019 Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία ετελέσθη σήμερα το πρωί στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος Αγίου Όρους, επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, κατά το παλαιό εορτολόγιο. Συλλειτούργησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Γαλλίας κ. Εμμανουήλ και Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Ξενοφώντος Αρχιμανδρίτης Αλέξιος, ο Ηγούμενος...
20 Ιανουαρίου, 2019 - 14:06
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2019 - 13:29

Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ι. Μονή Ξενοφώντος

Διαδώστε:
Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ι. Μονή Ξενοφώντος

Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία ετελέσθη σήμερα το πρωί στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος Αγίου Όρους, επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, κατά το παλαιό εορτολόγιο. Συλλειτούργησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Γαλλίας κ. Εμμανουήλ και Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Ξενοφώντος Αρχιμανδρίτης Αλέξιος, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος Αρχιμανδρίτης Γαβριήλ και πατέρες της μονής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων