01/10/2018 01/10/2018 Με έργα Βυζαντινής Αγιογραφίας των αποφοίτων της Αθωνιάδας Εκκλησιαστικής Ακαδημίας του Αγίου Ορους γέμισε, την Πέμπτη  27 Σεπτεμβρίου το βράδυ, η Αίθουσα Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στο Μανχάταν.   Η Ιερά Μονή της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου είχε την πρωτοβουλία, σε συνεργασία με την Αθωνιάδα και την υποστήριξη του Γενικού Προξενείου, να...
01 Οκτωβρίου, 2018 - 13:29
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2018 - 13:30

Βυζαντινές αγιογραφίες από το Άγιον Όρος στο Προξενείο της Νέας Υόρκης

Διαδώστε:
Βυζαντινές αγιογραφίες από το Άγιον Όρος στο Προξενείο της Νέας Υόρκης

Με έργα Βυζαντινής Αγιογραφίας των αποφοίτων της Αθωνιάδας Εκκλησιαστικής Ακαδημίας του Αγίου Ορους γέμισε, την Πέμπτη  27 Σεπτεμβρίου το βράδυ, η Αίθουσα Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στο Μανχάταν.

 

Η Ιερά Μονή της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου είχε την πρωτοβουλία, σε συνεργασία με την Αθωνιάδα και την υποστήριξη του Γενικού Προξενείου, να φέρουν από τις Καρυές του Αγίου Ορους 44 έργα Βυζαντινής Αγιογραφίας με θέμα «Θεοτόκος: η Ελπίς του Κόσμου», των οποίων η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Οκτωβρίου όπως γράφει η εφημερίδα της ομογένειας Εθνικός Κήρυξ.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων