19/09/2018 19/09/2018 Μαθητές πολυτέκνων οικογενειών που αρίστευσαν βράβευσε ο Γέροντας Εφραίμ ο Βατοπαιδινός, σε ειδική τελετή που πραγματοπιήθηκε στο Βόλο παρουσία πλήθους κόσμου. Ο Καθηγούμενος της ΙΜ.Μ. Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ προσκλήθηκε από την ένωση πολυτέκνων Ν.Μαγνησίας να βραβεύσει τους μαθητές και να ενισχύσει τις οικογένειες με τον λόγο του. Το θέμα της ομιλίας του ήταν πραγματικά επικαίρο...
19 Σεπτεμβρίου, 2018 - 7:39

Μαθητές πολυτέκνων βράβευσε ο Γέροντας Εφραίμ

Διαδώστε:
Μαθητές πολυτέκνων βράβευσε ο Γέροντας Εφραίμ

Μαθητές πολυτέκνων οικογενειών που αρίστευσαν βράβευσε ο Γέροντας Εφραίμ ο Βατοπαιδινός, σε ειδική τελετή που πραγματοπιήθηκε στο Βόλο παρουσία πλήθους κόσμου.
Ο Καθηγούμενος της ΙΜ.Μ. Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ προσκλήθηκε από την ένωση πολυτέκνων Ν.Μαγνησίας να βραβεύσει τους μαθητές και να ενισχύσει τις οικογένειες με τον λόγο του.
Το θέμα της ομιλίας του ήταν πραγματικά επικαίρο και κρίσμο για τις εποχές που διανύουμε και είχε τίτλο: «Το κάλλος της Ορθόδοξης οικογένειας»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως Πολυτέκνων κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προχώρησε στη βράβευση των παιδιών πολύτεκνων οικογενειών που αρίστευσαν στο Γυμνάσιο-Λύκειο και εισήχθησαν σε Α.Ε.Ι.- Τ.Ε.Ι. κατά το σχολικό έτος 2016-2017. Τιμήθηκαν επίσης όλες οι νέες πολύτεκνες οικογένειες. Τα χρηματικά βραβεία και τους επαίνους επέδωσε ο Γέροντας Εφραίμ.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γέροντας Εφραίμ ανταποκρίνεται στην πρόσκληση της συγκεκριμμένης ένωσης πολυτέκνων όπως άλλωστε και άλλων ενώσεων από όλη την χώρα για να παραβρεθεί και να ανακουφίσει πνευματικά τις πολύτεκνες οικογένειες που μέσα στην κρίση δίνουν τον αγώνα της επιβίωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων