26/09/2018 26/09/2018 Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Μάρκος Μπόλαρης, υποδέχτηκε στις 25 Σεπτεμβρίου, στο Υπουργείο Εξωτερικών, επιτροπή της Ιεράς Κοινότητας Αγίου Όρους. Η επιτροπή αποτελούνταν από τον αντιπρόσωπο της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας, γέροντα Νικόδημο, τον αντιπρόσωπο της Ιεράς Μονής Ιβήρων, ιερομόναχο Αντώνιο, τον καθηγούμενο Ιεράς Μονής Διονυσίου, γέροντα Πέτρο, τον αντιπρόσωπο της Ιεράς Μονής Αγίου Παύλου, γέροντα Νικόδημο...
26 Σεπτεμβρίου, 2018 - 9:56

Συνάντηση Υφ. Εξωτερικών με επιτροπή Ιεράς Κοινότητας Αγίου Όρους

Διαδώστε:
Συνάντηση Υφ. Εξωτερικών με επιτροπή Ιεράς Κοινότητας Αγίου Όρους

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Μάρκος Μπόλαρης, υποδέχτηκε στις 25 Σεπτεμβρίου, στο Υπουργείο Εξωτερικών, επιτροπή της Ιεράς Κοινότητας Αγίου Όρους.
Η επιτροπή αποτελούνταν από τον αντιπρόσωπο της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας, γέροντα Νικόδημο, τον αντιπρόσωπο της Ιεράς Μονής Ιβήρων, ιερομόναχο Αντώνιο, τον καθηγούμενο Ιεράς Μονής Διονυσίου, γέροντα Πέτρο, τον αντιπρόσωπο της Ιεράς Μονής Αγίου Παύλου, γέροντα Νικόδημο και τον αντιπρόσωπο της Ιεράς Μονής Οσίου Γρηγορίου, ιερομόναχο Φώτιο.
Συζητήθηκαν τρέχοντα ζητήματα που αφορούν την Αθωνική Πολιτεία και άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υφυπουργού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων