12/12/2018 12/12/2018 Παραθέτουμε ένα πρόσφατο βίντεο (Νοέμβριος 2018) με πρωταγωνιστή τον σπουδαίο Γέροντα Γαβριήλ, ο οποίος ασκητεύει εις το Άγιον Όρος σε κελλί της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου, πλησίον του κελλίου του Γέροντος Παϊσίου. Είναι γνωστό, ότι τον παππούλη Γαβριήλ επισκέπτονται δεκάδες προσκυνητές καθημερινά από ολόκληρον τον κόσμο, οπότε, έχετε την ευκαιρία να τον παρακολουθήσετε σε αυτήν την...
12 Δεκεμβρίου, 2018 - 9:54
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2018 - 9:56

Νέα Βιντεοσκόπηση του σπουδαίου Γέροντος Γαβριήλ

Διαδώστε:
Νέα Βιντεοσκόπηση του σπουδαίου Γέροντος Γαβριήλ

Παραθέτουμε ένα πρόσφατο βίντεο (Νοέμβριος 2018) με πρωταγωνιστή τον σπουδαίο Γέροντα Γαβριήλ, ο οποίος ασκητεύει εις το Άγιον Όρος σε κελλί της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου, πλησίον του κελλίου του Γέροντος Παϊσίου.

Είναι γνωστό, ότι τον παππούλη Γαβριήλ επισκέπτονται δεκάδες προσκυνητές καθημερινά από ολόκληρον τον κόσμο, οπότε, έχετε την ευκαιρία να τον παρακολουθήσετε σε αυτήν την πρόσφατη βιντεοσκόπηση ευλαβούς προσκυνητού, σε ένα ακόμη λόγον – “ποταμό”, όπως μάς έχει, άλλωστε, συνηθίσει.

 

 

ΠΗΓΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων