19/01/2019 19/01/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ προεξήρχε στην Αγρυπνία των Θεοφανείων της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος Αγίου Όρους κατόπιν προσκλήσεως του Ηγουμένου και των πατέρων της  Μονής, συμπαραστατούμενος υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μελιτηνής κ. Μαξίμου, του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Αρχιμανδρίτου Γαβριήλ και πλήθους ιερομονάχων. Η Αγρυπνία ξεκίνησε χθες το βράδυ  και τελείωσε σήμερα το πρωί...
19 Ιανουαρίου, 2019 - 14:57

Ο Μητρ.Γαλλίας στην Ιερά Μονή Παντοκράτορος Αγίου Όρους για τα Θεοφάνεια

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Γαλλίας στην  Ιερά Μονή Παντοκράτορος Αγίου Όρους για τα Θεοφάνεια

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ προεξήρχε στην Αγρυπνία των Θεοφανείων της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος Αγίου Όρους κατόπιν προσκλήσεως του Ηγουμένου και των πατέρων της  Μονής, συμπαραστατούμενος υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μελιτηνής κ. Μαξίμου, του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Αρχιμανδρίτου Γαβριήλ και πλήθους ιερομονάχων.

IMG_0428

IMG_0412

Η Αγρυπνία ξεκίνησε χθες το βράδυ  και τελείωσε σήμερα το πρωί στις 8.30. Ακολούθησε επίσημη τράπεζα και κέρασμα.

IMG_0508

 

Στις ιερές ακολουθίες συμμετείχαν και προσκυνητές ιερομόναχοι άλλων Πατριαρχείων, καθώς και πλήθος προσκυνητών προερχομένων από όλο τον ορθόδοξο κόσμο.

IMG_0446

IMG_0539

IMG_0548

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων