14/09/2018 14/09/2018 Μέσα σε κλίμα κατάνυξης πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου αγρυπνία προς τιμήν της Καταθέσεως της Αγίας Ζώνης της Θεοτόκου. Στην πανήγυρη προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. κ. Χρυσόστομος και συλλειτούργησε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Ελισαίος. Στην πανήγυρη παρέστη και ο Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας αλλά και...
14 Σεπτεμβρίου, 2018 - 7:34
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2018 - 8:31

Σε κλίμα κατάνυξης η Αγρυπνία για την Αγία Ζώνη στο Βατοπαίδι

Διαδώστε:
Σε κλίμα κατάνυξης η Αγρυπνία για την Αγία Ζώνη στο Βατοπαίδι

Μέσα σε κλίμα κατάνυξης πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου αγρυπνία προς τιμήν της Καταθέσεως της Αγίας Ζώνης της Θεοτόκου.


Στην πανήγυρη προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. κ. Χρυσόστομος και συλλειτούργησε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Ελισαίος.
Στην πανήγυρη παρέστη και ο Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας αλλά και πλήθος κόσμου.

Τον Δεξιό Χορό των Ψαλτών διηύθηνε ο π. Δαμασκηνός Νεοσκητιώτης πλαισιούμενος από εκλεκτούς Αγιορείτες ψάλτες, όπως τον π. Φίλιππο της συνοδείας των Θωμάδων και τον π. Νεκτάριο Μπουραζερίτη, ενώ τον αριστερό χορό αποτελούσαν οι ψάλτες της Βατοπαιδινής αδελφότητας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων