12/09/2018 12/09/2018 Στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου προσήλθε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος κατόπιν προσκλήσεως του Καθηγουμένου Γέροντος Εφραίμ Βατοπαιδινού για τους εορτασμούς της Τιμίας Ζώνης Θεοτόκου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θα προεξάρχει των ιερών Ακολουθιών για την εορτή της Αγίας Ζώνης, στην Ιερά Μονη Βατοπαιδίου. Άμα τη αφίξει του Μητροπολίτου τελέσθηκε δοξολογία και αμέσως μετά ακολούθησαν...
12 Σεπτεμβρίου, 2018 - 13:10
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2018 - 13:52

Στην Ι.Μ. Βατοπαιδίου ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος

Διαδώστε:
Στην Ι.Μ. Βατοπαιδίου  ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος

Στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου προσήλθε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος κατόπιν προσκλήσεως του Καθηγουμένου Γέροντος Εφραίμ Βατοπαιδινού για τους εορτασμούς της Τιμίας Ζώνης Θεοτόκου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θα προεξάρχει των ιερών Ακολουθιών για την εορτή της Αγίας Ζώνης, στην Ιερά Μονη Βατοπαιδίου.
Άμα τη αφίξει του Μητροπολίτου τελέσθηκε δοξολογία και αμέσως μετά ακολούθησαν χαιρετισμοί.

Ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής αρχιμανδρίτης Εφραίμ στο καλωσόρισμά του, αναφέρθηκε στην Αγία Ζώνη, τον μεγαλύτερο θησαυρό που φυλάσσεται στην Ιερά Μονή ενώ ο Σεβασμιότατος μιλώντας για το ιερό κειμήλιο είπε ότι είναι μεγάλη ευλογία για όλο τον κόσμο και ιερό δώρο στην ανθρωπότητα ενώ αναφέρθηκε και στην συμβολή του μοναχισμού καθώς και στο φιλανθρωπικό έργο της Μονής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων