05/12/2018 05/12/2018 Πανηγυρικός εσπερινός τελέσθηκε στο Βατοπαιδινό Μετόχι ,του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος χοροστατούντος του Πανοσιολογιωτάτου Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμανδρίτου Εφραίμ με την παρουσία πλήθους κόσμου, από την Κύπρο, την Ρωσία και την ευρύτερη περιοχή της Θράκης. Παρόντες  ήταν και εκπρόσωποι αξιωματικοί των σωμάτων του στρατού, οι οποίοι ακολούθησαν την λιτάνευση της εικόνας του...
05 Δεκεμβρίου, 2018 - 20:23
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2018 - 23:01

Πλήθος κόσμου στο Βατοπαιδινό μετόχι στο Πόρτο Λάγος

Διαδώστε:
Πλήθος κόσμου στο Βατοπαιδινό μετόχι στο Πόρτο Λάγος

Πανηγυρικός εσπερινός τελέσθηκε στο Βατοπαιδινό Μετόχι ,του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος χοροστατούντος του Πανοσιολογιωτάτου Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμανδρίτου Εφραίμ με την παρουσία πλήθους κόσμου, από την Κύπρο, την Ρωσία και την ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

Παρόντες  ήταν και εκπρόσωποι αξιωματικοί των σωμάτων του στρατού, οι οποίοι ακολούθησαν την λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Νικολάου που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του πανηγυρικού εσπερινού στο μετόχι  στο Πόρτο Λάγος.

Μετά το τέλος του εσπερινού προσφέρθηκε κέρασμα στο αρχονταρίκι της μονής όπου ο Καθηγούμενος έδωσε ένα ημερολόγιο σε κάθε μία οικογένεια που είναι αφιερωμένο στον γέροντα Ιωσήφ τον Ησυχαστή.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες.

Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων