31/12/2020 31/12/2020 Παρακολουθήστε το τρίτο μέρος από την 1η Διαδικτυακή Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου και τον Σύλλογο Φοιτητών της Άλμπα Ιουλία Ρουμανίας, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020.  Παρακολουθήστε το δεύτερο μέρος από την 1η Διαδικτυακή Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου και τον Σύλλογο Φοιτητών της...
31 Δεκεμβρίου, 2020 - 20:43

1η Διαδικτυακή Σύναξη με τον Σύλλογο Φοιτητών της Άλμπα Ιουλία Ρουμανίας (Μέρος Γ΄)

Διαδώστε:
1η Διαδικτυακή Σύναξη με τον Σύλλογο Φοιτητών της Άλμπα Ιουλία Ρουμανίας (Μέρος Γ΄)

Παρακολουθήστε το τρίτο μέρος από την 1η Διαδικτυακή Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου και τον Σύλλογο Φοιτητών της Άλμπα Ιουλία Ρουμανίας, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020.

Παρακολουθήστε το δεύτερο μέρος από την 1η Διαδικτυακή Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου και τον Σύλλογο Φοιτητών της Άλμπα Ιουλία Ρουμανίας, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020.

 

Παρακολουθήστε το πρώτο μέρος από την 1η Διαδικτυακή Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου και τον Σύλλογο Φοιτητών της Άλμπα Ιουλία Ρουμανίας, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων