23/11/2020 23/11/2020 Η 1η e-Σύναξη από το Άγιο Όρος με το Γέροντα Εφραίμ Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου,  και τον Σύλλογο Φοιτητών της Άλμπα Ιουλία Ρουμανίας, θα λάβει χώρα σήμερα Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 στις 07:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδος). Ο Γέροντας Εφραίμ θα μιλήσει στα ελληνικά και θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση σε αγγλικά και ρουμανικά καθ’ όλη...
23 Νοεμβρίου, 2020 - 15:14
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2020 - 15:28

1η e-Σύναξη με το Γέροντα Εφραίμ και τον Σύλλογο Φοιτητών της Άλμπα Ιουλία Ρουμανίας

Διαδώστε:
1η e-Σύναξη με το Γέροντα Εφραίμ και τον Σύλλογο Φοιτητών της Άλμπα Ιουλία Ρουμανίας

Η 1η e-Σύναξη από το Άγιο Όρος με το Γέροντα Εφραίμ Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου,  και τον Σύλλογο Φοιτητών της Άλμπα Ιουλία Ρουμανίας, θα λάβει χώρα σήμερα Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 στις 07:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδος).

Ο Γέροντας Εφραίμ θα μιλήσει στα ελληνικά και θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση σε αγγλικά και ρουμανικά καθ’ όλη τη διάρκεια και της ομιλίας και των ερωταποκρίσεων. Όσοι θέλουν, μπορούν να εγγραφούν στην πλατφόρμα ZOOM και να συμμετάσχουν (οδηγίες ακολουθούν παρακάτω).

Η 1η e-Σύναξη από το Άγιο Όρος με το Γέροντα Εφραίμ και τους το Σύλλογο Φοιτητών της Άλμπα Ιουλία Ρουμανίας διοργανώνεται από το διαδικτυακό περιοδικό Πεμπτουσία www.pemptousia.gr και το Σύλλογο Φοιτητών της Άλμπα Ιουλία Ρουμανίας.

Εγγραφείτε εκ των προτέρων στη συνάντηση πατώντας στην παρακάτω διεύθυνση:
Μετά την εγγραφή, θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email που θα περιέχει πληροφορίες για την είσοδό σας στη συνάντηση.
 
*Κατεβάστε την τελευταία έκδοση ZOOM “Desktop or mobile” app, για να μπορείτε να ακούτε σε διαφορετικές γλώσσες. Οδηγίες μπορείτε να βρείτε εδώ: https://support.zoom.us/hc/en-us/articles/201362233-Upgrade-update-to-the-latest-version
Για οποιαδήποτε βοήθεια, επικοινωνήστε στο [email protected]

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων