29/07/2020 29/07/2020 Παρακολουθήστε το Γ΄ μέρος από την «2η Διαδικτυακή Σύναξη με Ιατρούς και Επαγγελματίες Υγείας» με τον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Ιουνίου 2020:     Παρακολουθήστε το πρώτο μέρος εδώ  Παρακολουθήστε το δεύτερο μέρος εδώ   Εγγραφές για το 6ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι Είμαστε στην ευχάριστη θέση...
29 Ιουλίου, 2020 - 10:59
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2020 - 10:57

«2η Διαδικτυακή Σύναξη με Ιατρούς και Επαγγελματίες Υγείας» (Γ΄ Μέρος)

Διαδώστε:
«2η Διαδικτυακή Σύναξη με Ιατρούς και Επαγγελματίες Υγείας» (Γ΄ Μέρος)

Παρακολουθήστε το Γ΄ μέρος από την «2η Διαδικτυακή Σύναξη με Ιατρούς και Επαγγελματίες Υγείας» με τον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Ιουνίου 2020: 

 

Παρακολουθήστε το πρώτο μέρος εδώ 

Παρακολουθήστε το δεύτερο μέρος εδώ

 

Εγγραφές για το 6ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως το 6ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Αυγούστου 2020 και ώρα 10:00 π.μ. – 12:00 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στο 6ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ:

https://zoom.us/meeting/register/tJYrcuyrpjssHdAoIDSuj8_9LieeefwRFG0g

Μόλις ολοκληρώσετε την διαδικασία θα σας αποσταλεί από την πλατφόρμα ΖΟΟΜ ένα μήνυμα επιβεβαίωσης με τον ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟ για την συμμετοχή σας στην 6η μας e-Σύναξη.

Μόνο αν λάβετε το προσωπικό σας σύνδεσμο θα έχετε ολοκληρώσει την διαδικασία εγγραφής και θα μπορούμε να σας εντάξουμε στο 6ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα.

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΗΔΗ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

«Λαμβάνετε αυτό το μήνυμα επειδή έχετε στείλει τα στοιχεία σας για την συμμετοχή σας στις διαδικτυακές συνάξεις της Πεμπτουσίας από τον Άθωνα. Εάν εγγραφείτε στο 6ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι δηλώνετε ότι έχετε λάβει γνώση των Όρων Χρήσης και συμφωνείτε».

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων