04/03/2021 04/03/2021 Ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα πολλών Αγγλόφωνων πιστών από διάφορα μέρη του κόσμου σας ενημερώνουμε ότι η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ και το Orthodox Christian Network (OCN) διοργανώνουν  την “2η e-Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και το Orthodox Christian Network (OCN)”,  σήμερα Πέμπτη 4 Μαρτίου στις 19:30 Ελληνική Ώρα – 12:30 (Eastern Time). Ο Γέροντας Εφραίμ θα...
04 Μαρτίου, 2021 - 9:30
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2021 - 9:37

2η e-Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ και Αγγλόφωνους πιστούς

Διαδώστε:
2η e-Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ και Αγγλόφωνους πιστούς

Ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα πολλών Αγγλόφωνων πιστών από διάφορα μέρη του κόσμου σας ενημερώνουμε ότι η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ και το Orthodox Christian Network (OCN) διοργανώνουν  την “2η e-Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και το Orthodox Christian Network (OCN)”,  σήμερα Πέμπτη 4 Μαρτίου στις 19:30 Ελληνική Ώρα – 12:30 (Eastern Time).

Ο Γέροντας Εφραίμ θα ομιλήσει για 30-40 λεπτά και μετά θα ακολουθήσει διάλογος με τους συμμετέχοντες. Η συνολική διάρκεια της σύναξης θα είναι 2 ώρες, κατά την οποία θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση στα Αγγλικά και τα Ρουμανικά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη Σύναξη ζωντανά στις σελίδες μας :

στην ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ
www.pemptousia.gr ή https://www.facebook.com/pemptousiagr

και στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
www.orthodoxianewsagency.gr ή https://www.facebook.com/orthodoxianewsagency

και στην επίσημη σελίδα της Ι. Μ. ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ στο Facebook
https://www.facebook.com/VatopediMonastery

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων