24/02/2019 24/02/2019 Είδαμε τον Άθωνα χιονισμένο. Ας δούμε, όμως, τώρα, μέσω του ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”, τι προβλέπει ο εξειδικευμένος μετεωρολογικός ιστοτόπος meteo.gr περί των επομένων ημερών στο Περιβόλι της Παναγίας. Αύριο, Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, προβλέπεται να έχουμε χιονόπτωση κατά το μεσημέρι, με το θερμόμετρο να δείχνει τους 0 °C (μηδέν) βαθμούς Κελσίου. Κατά την Τρίτη, προβλέπεται ότι η θερμοκρασία...
24 Φεβρουαρίου, 2019 - 22:56
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2019 - 23:04

Άγιον Όρος: Αύριο στους 0 °C – Πρόγνωση καιρού

Διαδώστε:
Άγιον Όρος: Αύριο στους 0 °C – Πρόγνωση καιρού

Είδαμε τον Άθωνα χιονισμένο.

Ας δούμε, όμως, τώρα, μέσω του ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”, τι προβλέπει ο εξειδικευμένος μετεωρολογικός ιστοτόπος meteo.gr περί των επομένων ημερών στο Περιβόλι της Παναγίας.

Αύριο, Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, προβλέπεται να έχουμε χιονόπτωση κατά το μεσημέρι, με το θερμόμετρο να δείχνει τους 0 °C (μηδέν) βαθμούς Κελσίου.

Κατά την Τρίτη, προβλέπεται ότι η θερμοκρασία ανεβαίνει με τον ήλιο να αχνοφαίνεται στον ορίζοντα.

Τετάρτη και Πέμπτη, ο Άθωνας φαίνεται ότι θα σταθεροποιηθεί μεταξύ 5 και 9 βαθμών Κελσίου, με ασθενείς βροχές, αραιή συννεφιά και αρκετές ερχόμενες σταλαγματιές ήλιου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων