08/01/2021 08/01/2021 Σας ενημερώνουμε ότι το διαδικτυακό περιοδικό ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ διοργανώνει την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 19:30 την «5η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ«. Για να εγγραφείτε κάντε κλίκ στον σύνδεσμο: https://zoom.us/meeting/register/tJIudOqrrjopGdM20BrBvlKokqeyn-c7Nmgg?utm_source=sendpulse&utm_medium=email&utm_campaign=4-e- Αφού εγγραφείτε θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης με τον προσωπικό σας σύνδεσμο συμμετοχής τον οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από...
08 Ιανουαρίου, 2021 - 15:50
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2021 - 15:11

5η Διαδικτυακή Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ, Παιδιά και Νέους

Διαδώστε:
5η Διαδικτυακή Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ, Παιδιά και Νέους

Σας ενημερώνουμε ότι το διαδικτυακό περιοδικό ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ διοργανώνει την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 19:30 την

«5η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΩΝΑ

ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ«.

Για να εγγραφείτε κάντε κλίκ στον σύνδεσμο:

Αφού εγγραφείτε θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης με τον προσωπικό σας σύνδεσμο συμμετοχής τον οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από τις 19:00 την Δευτέρα 11 Ιανουάριου προκειμένου να εισαχθείτε στην σύναξη.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ». ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΞΗ ΑΛΛΑ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΘΑ ΟΜΙΛΗΣΕΙ, ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ!

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση στείλτε μήνυμα στο [email protected]

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων