19/01/2021 19/01/2021 Σας ενημερώνουμε ότι το διαδικτυακό περιοδικό ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ διοργανώνει την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 19:30 την “5η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ”. Για να εγγραφείτε πατήστε εδώ Αφού εγγραφείτε θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης με τον προσωπικό σας σύνδεσμο συμμετοχής τον οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από τις 19:00...
19 Ιανουαρίου, 2021 - 10:52

5η Διαδικτυακή Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ και νέους – Εγγραφές

Διαδώστε:
5η Διαδικτυακή Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ και νέους – Εγγραφές

Σας ενημερώνουμε ότι το διαδικτυακό περιοδικό ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ διοργανώνει την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 19:30 την “5η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ”.

Για να εγγραφείτε πατήστε εδώ

Αφού εγγραφείτε θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης με τον προσωπικό σας σύνδεσμο συμμετοχής τον οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από τις 19:00 την Πέμπτη 21 Ιανουάριου προκειμένου να εισαχθείτε στην σύναξη.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ”. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΞΗ ΑΛΛΑ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΘΑ ΟΜΙΛΗΣΕΙ, ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ!)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων