22/04/2021 22/04/2021 Σας ενημερώνουμε ότι το διαδικτυακό περιοδικό ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ σε συνεργασία με την ενορία του Πανεπιστημιακού Παρεκκλησίου των Αγίων Νικολάου και Ιωάννου του Αποστόλου στο Cluj, Napoca της Ρουμανίας,  διοργανώνει την «5η e-Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και την ενορία του Πανεπιστημιακού Παρεκκλησίου των Αγίων Νικολάου και Ιωάννου του Αποστόλου στο Cluj, Napoca της Ρουμανίας»...
22 Απριλίου, 2021 - 14:34
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2021 - 14:35

5η e-Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ και πιστούς από το Κλούζ

Διαδώστε:
5η e-Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ και πιστούς από το Κλούζ
Σας ενημερώνουμε ότι το διαδικτυακό περιοδικό ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ σε συνεργασία με την ενορία του Πανεπιστημιακού Παρεκκλησίου των Αγίων Νικολάου και Ιωάννου του Αποστόλου στο Cluj, Napoca της Ρουμανίας,  διοργανώνει την «5η e-Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και την ενορία του Πανεπιστημιακού Παρεκκλησίου των Αγίων Νικολάου και Ιωάννου του Αποστόλου στο Cluj, Napoca της Ρουμανίας» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Απρίλίου στις 19:30 (Ελληνική Ώρα).
Ο Γέροντας Εφραίμ θα ομιλήσει για 30-40 λεπτά και μετά θα ακολουθήσει διάλογος με τους συμμετέχοντες, όπου κυρίως θα δοθεί ο λόγος σε παιδιά, νέους και φοιτητές. Η συνολική διάρκεια της σύναξης θα είναι 2 ώρες, κατά την οποία θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση στα Αγγλικά και τα Ρουμανικά.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη Σύναξη ζωντανά στις σελίδες μας :

στην ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ 
www.pemptousia.gr ή https://www.facebook.com/pemptousiagr ή https://www.youtube.com/user/PemptousiaWebTv

στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ 
www.orthodoxianewsagency.gr ή https://www.facebook.com/orthodoxianewsagency

και στη επίσημη σελίδα της Ι. Μ. ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ στο Facebook

https://www.facebook.com/VatopediMonastery

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων