24/06/2020 24/06/2020 Παρακολουθήστε το Β΄ Μέρος από το 5o Ψηφιακό Αρχονταρίκι. Ανταποκρινόμενος στα μηνύματα πολλών φίλων της Πεμπτουσίας, ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέρων Εφραίμ, αποδέχθηκε την πρόσκληση να απευθύνει λόγο πνευματικό σε μία 5η Διαδικτυακή Σύναξη, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20/06/20 και να συνομιλήσει με τους συμμετέχοντες. Πατήστε εδώ για να δείτε  από το 5ο...
24 Ιουνίου, 2020 - 18:17

«5o Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα» (Β΄ Μέρος)

Διαδώστε:
«5o Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα» (Β΄ Μέρος)

Παρακολουθήστε το Β΄ Μέρος από το 5o Ψηφιακό Αρχονταρίκι. Ανταποκρινόμενος στα μηνύματα πολλών φίλων της Πεμπτουσίας, ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέρων Εφραίμ, αποδέχθηκε την πρόσκληση να απευθύνει λόγο πνευματικό σε μία 5η Διαδικτυακή Σύναξη, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20/06/20 και να συνομιλήσει με τους συμμετέχοντες.

Πατήστε εδώ για να δείτε  από το 5ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι το Β Μέρος. 

Ακόμα, σας ενημερώνουμε ότι το Διαδικτυακό Περιοδικό ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ διοργανώνει το Σάββατο 27 Ιουνίου και ώρα 10:00-12:00 την “2η Διαδικτυακή Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και τα τέκνα τριτέκνων και πολυτέκνων οικογενειών”.

Εάν είστε τρίτεκνη ή πολύτεκνη οικογένεια και ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην σύναξη μπορείτε να εγγραφείτε κάνοντας κλίκ εδώ.

Αφού εγγραφείτε θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης με τον προσωπικό σας σύνδεσμο συμμετοχής τον οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από τις 09:30 το πρωί το Σάββατο 27 Ιουνίου προκειμένου να εισαχθείτε στην σύναξη.

Αν και η σειρά των συγκεκριμένων συνάξεων απευθύνεται κυρίως σε τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, ο γέροντας Εφραίμ θα χαρεί πολύ να συμμετέχουν και να κουβεντιάσει μαζί τους, παιδιά όλων των οικογενειών.

Επίσης, οι γονείς μπορούν να παρίστανται στην σύναξη αλλά ο γέροντας θα ομιλήσει, θα απαντήσει σε ερωτήσεις και θα συζητήσει με τα παιδιά (κάθε ηλικίας!)

 

Πατήστε εδώ για να δείτε το πρώτο μέρος από το 5ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων