28/06/2019 28/06/2019 Θεολογική Σχολή της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας 22-3-1999, Βελιγράδι «Σάς απευθύνω αυτή την επιστολή εκ μέρους ενός νυμφευμένου ζεύγους, και οι δύο Σέρβοι ορθόδοξοι, ιατροί εις το επάγγελμα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην σύλληψη παιδιού. Από μένα έχουν πληροφορηθεί σχετικά με τις κορδέλες που ευλογούνται πάνω στην Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου, τις οποίες το μοναστήρι σας...
28 Ιουνίου, 2019 - 13:56

“Αφότου φόρεσε η σύζυγός μου αυτή την κορδέλα, τεκνοποίησε αγόρι”

Διαδώστε:
“Αφότου φόρεσε η σύζυγός μου αυτή την κορδέλα, τεκνοποίησε αγόρι”

Θεολογική Σχολή της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας
22-3-1999, Βελιγράδι

«Σάς απευθύνω αυτή την επιστολή εκ μέρους ενός νυμφευμένου ζεύγους, και οι δύο Σέρβοι ορθόδοξοι, ιατροί εις το επάγγελμα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην σύλληψη παιδιού.

Από μένα έχουν πληροφορηθεί σχετικά με τις κορδέλες που ευλογούνται πάνω στην Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου, τις οποίες το μοναστήρι σας δίνει στα ζευγάρια που έχουν ανάγκη. Εγώ ο ίδιος ευλογήθηκα από αυτό το δώρο. Αφότου φόρεσε η σύζυγός μου αυτή την κορδέλα, τεκνοποίησε αγόρι, το οποίο γεννήθηκε την ημέρα της εορτής της Κοιμήσεως της Παναγίας Θεοτόκου.

Γι’ αυτό το λόγο, ταπεινότατα σάς ζητώ να στείλετε μία απ’ αυτές τις κορδέλες σε αυτό το νεαρό ζεύγος που έχει ανάγκη».

Ειλικρινά

Π.Σ. – Γραμματέας Τμήματος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων