10/04/2023 10/04/2023 Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες στο Άγιο Όρος για τον εντοπισμό του 60χρονου μοναχού, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται εδώ και μια εβδομάδα. Η εξαφάνισή του δηλώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 4 Απριλίου 2023, στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Όρους, στις Καρυές, από μοναχό του κελιού, όπου ο 60χρονος εγκαταβιούσε στην Ι.Μ. Μεγίστης Λαύρας (περιοχή Προβάτα)....
10 Απριλίου, 2023 - 13:33
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2023 - 13:37

Άγιον Όρος: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του μοναχού που αγνοείται

Διαδώστε:
Άγιον Όρος: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του μοναχού που αγνοείται

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες στο Άγιο Όρος για τον εντοπισμό του 60χρονου μοναχού, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται εδώ και μια εβδομάδα.

Η εξαφάνισή του δηλώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 4 Απριλίου 2023, στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Όρους, στις Καρυές, από μοναχό του κελιού, όπου ο 60χρονος εγκαταβιούσε στην Ι.Μ. Μεγίστης Λαύρας (περιοχή Προβάτα). Τα ίχνη του φαίνεται ότι χάθηκαν δύο ημέρες νωρίτερα, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του ξεκίνησαν αμέσως μετά τη δήλωση εξαφάνισης, χωρίς να έχει βρεθεί, μέχρι στιγμής, κάποιο σημάδι που να οδηγεί τις Αρχές στα ίχνη του.

Στις έρευνες συμμετείχαν αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο,και η Ε.Μ.Α.Κ. με πεζοπόρο τμήμα και σκύλο διασώστη.

Στις έρευνες ήταν παρόν και ο Ο.Φ.Κ.Α.Θ. με εξαμελές κλιμάκιο και έμπειρους εθελοντές – διασώστες που παρείχαν τεχνικά μέσα και ανθρώπινο δυναμικό. Οι έρευνες ωστόσο του Ο.Φ.Κ.Α.Θ. σταματούν καθώς δεν εντοπίστηκε κανένα στοιχείο με αποτέλεσμα η ομάδα αποστολής να αποχωρήσει.

Στο σημείο παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις του Αγίου Όρους που συνεχίζουν τις έρευνες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων