03/05/2023 03/05/2023 Νεκρός εντοπίστηκε μοναχός σε δύσβατη περιοχή του Αγίου Όρους και πιθανολογείται ότι πρόκειται για τον 60χρονο που αγνοείται από τις αρχές του περασμένου μήνα. Η σορός εντοπίστηκε αργά χθες το βράδυ στη θέση Προβάτα, σε απόσταση μισού χιλιομέτρου από το Ιερό Κελί του Αγίου Αρτεμίου όπου διέμενε ο 60χρονος αγνοούμενος. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της...
03 Μαΐου, 2023 - 21:20
Τελευταία ενημέρωση: 03/05/2023 - 21:25

Άγιον Όρος: Εντοπίστηκε σορός μοναχού

Διαδώστε:
Άγιον Όρος: Εντοπίστηκε σορός μοναχού

Νεκρός εντοπίστηκε μοναχός σε δύσβατη περιοχή του Αγίου Όρους και πιθανολογείται ότι πρόκειται για τον 60χρονο που αγνοείται από τις αρχές του περασμένου μήνα.

Η σορός εντοπίστηκε αργά χθες το βράδυ στη θέση Προβάτα, σε απόσταση μισού χιλιομέτρου από το Ιερό Κελί του Αγίου Αρτεμίου όπου διέμενε ο 60χρονος αγνοούμενος.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι η σορός να ανήκει στον 60χρονο μοναχό, ο οποίος αγνοείται από τις 3 Απριλίου.

Το γεγονός ωστόσο θα εξακριβωθεί με τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, καθώς η σορός αναμένεται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για να γίνει η αναγνώριση.

*Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων