11/03/2023 12/03/2023 Στο Άγιον Όρος και συγκεκριμένα στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Δοχειαρίου μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας. Την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 τέλεσε στο καθολικό της Ιεράς Μονής την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και τους Χαιρετισμούς. Το Σάββατο 11 Μαρτίου λειτούργησε στην Παναγία την Γοργοϋπήκοο και τέλεσε το Τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του Μακαριστού Μητροπολίτη Γέροντος...
11 Μαρτίου, 2023 - 21:10
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2023 - 1:59

Άγιον Όρος: Στην Ιερά Μονή Δοχειαρίου ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Άγιον Όρος: Στην Ιερά Μονή Δοχειαρίου ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Στο Άγιον Όρος και συγκεκριμένα στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Δοχειαρίου μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας.

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 τέλεσε στο καθολικό της Ιεράς Μονής την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και τους Χαιρετισμούς.

Το Σάββατο 11 Μαρτίου λειτούργησε στην Παναγία την Γοργοϋπήκοο και τέλεσε το Τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του Μακαριστού Μητροπολίτη Γέροντος Περγάμου κυρού Ιωάννου, ενώ μετέβησαν μετά του Καθηγουμένου π. Αμφιλοχίου και των πατέρων στον τάφο του Μακαριστού γέροντος Γρηγορίου όπου τέλεσαν τρισάγιο.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τρισάγια στους τάφους του ιερομόναχου Φιλοθέου και μοναχού Γερασίμου (καθηγητή Θεολογικής Αθηνών Στυλιανού Παπαδόπουλου).

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε εγκαρδίως τον Καθηγούμενο Γέροντα Αμφιλόχιο και την αδελφότητα για την ένθερμη φιλοξενία και ευχήθηκε καλή συνέχεια στην Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων