13/06/2024 13/06/2024 Αναμνηστική Φωτογραφία της απερχόμενης Χιλανδαρινής Επιστασίας, με Πρωτεπιστάτη τον Γέροντα Στέφανο Ιερομόναχο και Επιστάτες τον Ιερομ. Παύλο Ξηροποταμινό, τον Γερ. Νικόδημο Αγιοπαυλιτή, τον Ιερομ. Παΐσιο Γρηγοριάτη. Αποστολή Άγιον Όρος, Ραφαήλ Γεωργιάδης Πρόκειται για την καθιερωμένη αλλαγή της Ιεράς Επιστασίας, η οποία επαναλαμβάνεται κατ’ έτος για την έναρξη της νέας διοικητικής χρονιάς του ανώτερου διοικητικού οργάνου της Αθωνικής...
13 Ιουνίου, 2024 - 22:36
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2024 - 22:37

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ: Η απερχόμενη Χιλανδαρινή Επιστασία

Διαδώστε:
ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ: Η απερχόμενη Χιλανδαρινή Επιστασία

Αναμνηστική Φωτογραφία της απερχόμενης Χιλανδαρινής Επιστασίας, με Πρωτεπιστάτη τον Γέροντα Στέφανο Ιερομόναχο και Επιστάτες τον Ιερομ. Παύλο Ξηροποταμινό, τον Γερ. Νικόδημο Αγιοπαυλιτή, τον Ιερομ. Παΐσιο Γρηγοριάτη.

Αποστολή Άγιον Όρος, Ραφαήλ Γεωργιάδης

Πρόκειται για την καθιερωμένη αλλαγή της Ιεράς Επιστασίας, η οποία επαναλαμβάνεται κατ’ έτος για την έναρξη της νέας διοικητικής χρονιάς του ανώτερου διοικητικού οργάνου της Αθωνικής Πολιτείας.

Αύριο, το πρωί, 14 Ιουνίου 2024, θα ακολουθήσει η επίσημη τελετή της αλλαγής της Επιστασίας στο πάνσεπτο ναό του Πρωτάτου με την παράδοση της ράβδου και των διασήμων από τον Εκπρόσωπο της Μέγιστης Λαύρας στον νέο Πρωτεπιστάτη Γέροντα Συμεών Διονυσιάτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων