07/02/2024 07/02/2024 Σχολεία του Παραλιμνίου στην Αμμόχωστο επισκέφθηκε ο Γέροντας Εφραίμ, Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, μετά από πρόσκληση των διοικήσεων και του συλλόγου καθηγητών κατά την έλευση της Αγίας Ζώνης στο νησί της Κύπρου.  Κύπρος – Αποστολή: Ραφαήλ Γεωργιάδης, ope.gr Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη  Κατά την παρουσία του Γέροντα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα, ο Άγιος καθηγούμενος...
07 Φεβρουαρίου, 2024 - 8:40
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2024 - 9:57

Αγιορείτικα μηνύματα στα σχολεία της Κύπρου κατά την έλευση της Αγίας Ζώνης (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Αγιορείτικα μηνύματα στα σχολεία της Κύπρου κατά την έλευση της Αγίας Ζώνης (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Σχολεία του Παραλιμνίου στην Αμμόχωστο επισκέφθηκε ο Γέροντας Εφραίμ, Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, μετά από πρόσκληση των διοικήσεων και του συλλόγου καθηγητών κατά την έλευση της Αγίας Ζώνης στο νησί της Κύπρου.

Κύπρος – Αποστολή: Ραφαήλ Γεωργιάδης, ope.gr

Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη 

Κατά την παρουσία του Γέροντα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα, ο Άγιος καθηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου μετέφερε μηνύματα από το Άγιο Όρος τονίζοντας στους μαθητές την αξία της προσευχής και της αγάπης μεταξύ τους αλλά και στους καθηγητές το ποσό σημαντικό είναι το λειτούργημά τους.

Ανέφερε μάλιστα ότι ο δάσκαλος ή ο καθηγητής παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του χαρακτήρα των παιδιών γεγονός που πρέπει να τους ευαισθητοποιεί αυτό ώστε να προσεύχονται περισσότερο για τους μαθητές τους και να τους παραδειγματίζουν με τον τρόπο της δικής τους συμπεριφοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποστολή του οpe.gr στην Κύπρο: Η υποδοχή της Αγίας Ζώνης στη Λάρνακα και η πρώτη ημέρα του προσκυνήματος στο Παραλίμνι (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων