26/02/2024 26/02/2024 Ομιλία με θέμα «Αγιορείτικα Μηνύματα» θα πραγματοποιήσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου αρχιμανδρίτης Εφραίμ την Τρίτη 5 Μαρτίου στην Πάφο στο Coral Beach Hotel Resort. Η ομιλία πραγματοποιείται κατόπιν προσκλήσεως και ευλογίας του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Πάφου κ. Τυχικού και με αφορμή την παρουσία της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Κύπρο και καλείται...
26 Φεβρουαρίου, 2024 - 9:03
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2024 - 14:39

Αγιορείτικα μηνύματα στην Πάφο από τον Γέροντα Εφραίμ τον Βατοπαιδινό

Διαδώστε:
Αγιορείτικα μηνύματα στην Πάφο από τον Γέροντα Εφραίμ τον Βατοπαιδινό

Ομιλία με θέμα «Αγιορείτικα Μηνύματα» θα πραγματοποιήσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου αρχιμανδρίτης Εφραίμ την Τρίτη 5 Μαρτίου στην Πάφο στο Coral Beach Hotel Resort.

Η ομιλία πραγματοποιείται κατόπιν προσκλήσεως και ευλογίας του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Πάφου κ. Τυχικού και με αφορμή την παρουσία της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Κύπρο και καλείται το χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως να παρευρεθεί στην πνευματική αυτή σύναξη όπου θα έχει την δυνατότητα να θέσει ερωτήσεις στον Γέροντα μετά την ομιλία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων