02/03/2024 02/03/2024 Ομιλία με θέμα «Αγιορείτικα Μηνύματα» θα παραχωρήσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ την Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 στις 7:00 το βράδυ στο Coral Beach Hotel Resort στην Πάφο. Η ομιλία πραγματοποιείται κατόπιν προσκλήσεως και ευλογίας του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Πάφου κ. Τυχικού και με αφορμή την παρουσία της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου...
02 Μαρτίου, 2024 - 16:33
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2024 - 16:40

«Αγιορείτικα Μηνύματα» στην Πάφο από τον Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινό

Διαδώστε:
«Αγιορείτικα Μηνύματα» στην Πάφο από τον Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινό

Ομιλία με θέμα «Αγιορείτικα Μηνύματα» θα παραχωρήσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ την Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 στις 7:00 το βράδυ στο Coral Beach Hotel Resort στην Πάφο.

Η ομιλία πραγματοποιείται κατόπιν προσκλήσεως και ευλογίας του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Πάφου κ. Τυχικού και με αφορμή την παρουσία της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Κύπρο και καλείται το χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως να παρευρεθεί στην πνευματική αυτή σύναξη όπου θα έχει την δυνατότητα να θέσει ερωτήσεις στον Γέροντα μετά την ομιλία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων