19/03/2024 19/03/2024 Το θυμίαμα αποτελεί το τελικό προϊόν του συνδυασμού λιβανιού, αρώματος και μαγνησίας, χωρίς άλλες προσμίξεις.  Μια από τις αρχαιότερες και σημαντικότερες χρήσεις του θυμιάματος είναι και η χρήση του στις λατρευτικές τελετές, ιδιαίτερα στις Εκκλησιαστικές Ακολουθίες, στις οποίες έχουμε την θυμίαση ως βασικό στοιχείο του τυπικού και της λατρείας. Το θυμίαμα συμβολίζει την προσευχή...
19 Μαρτίου, 2024 - 19:34
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2024 - 19:03

Αγνό μοσχοθυμίαμα από την Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου με την παλιά παραδοσιακή συνταγή

Διαδώστε:
Αγνό μοσχοθυμίαμα από την Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου με την παλιά παραδοσιακή συνταγή

Το θυμίαμα αποτελεί το τελικό προϊόν του συνδυασμού λιβανιού, αρώματος και μαγνησίας, χωρίς άλλες προσμίξεις.

Μια από τις αρχαιότερες και σημαντικότερες χρήσεις του θυμιάματος είναι και η χρήση του στις λατρευτικές τελετές, ιδιαίτερα στις Εκκλησιαστικές Ακολουθίες, στις οποίες έχουμε την θυμίαση ως βασικό στοιχείο του τυπικού και της λατρείας. Το θυμίαμα συμβολίζει την προσευχή που ανυψώνεται προς τον Θεό. Ήδη από την εποχή των πρωτοπλάστων βλέπουμε ότι η θυμίαση είναι και εντολή κατευθείαν από τον ίδιο τον Θεό. Έχοντας αυτά κατά νουν, οι πατέρες της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου παράγουν με προσωπική φροντίδα, προσευχή και μεγάλο αίσθημα ευθύνης το ανθρωπίνως αρτιότερο θυμίαμα με εξαιρετική ποιότητα, με μεγάλη ποικιλία, χωρίς προσμίξεις και με αρώματα που διαρκούν έως το τέλος της καύσης του.

Για παραγγελίες επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα: vatopedi.one/gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων