11/05/2023 11/05/2023 Στο πλαίσιο της παραμονής της στην Αθήνα, εξ αφορμής του προσκυνήματος του Άξιον Εστί, η Ιερά Επιστασία και οι Αντιπρόσωποι των Ιερών Μονών του Αγίου Όρους μετά το πέρας της Επιστημονικής Ημερίδας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Θεολογική Σχολή Αθηνών, επισκέφθηκαν την Ι. Μ. Ταξιαρχών Αστερίου Υμηττού, μετόχιον της Ι. Μ. Ασωμάτων Πετράκη. Την Ιερά Επιστασία...
11 Μαΐου, 2023 - 19:45

Άξιον Εστί: Η Ιερά Επιστασία και Αγιορείτες πατέρες στην Ι.Μ Ταξιαρχών Αστερίου Υμηττού (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Άξιον Εστί: Η Ιερά Επιστασία και Αγιορείτες πατέρες στην Ι.Μ Ταξιαρχών Αστερίου Υμηττού (ΦΩΤΟ)

Στο πλαίσιο της παραμονής της στην Αθήνα, εξ αφορμής του προσκυνήματος του Άξιον Εστί, η Ιερά Επιστασία και οι Αντιπρόσωποι των Ιερών Μονών του Αγίου Όρους μετά το πέρας της Επιστημονικής Ημερίδας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Θεολογική Σχολή Αθηνών, επισκέφθηκαν την Ι. Μ. Ταξιαρχών Αστερίου Υμηττού, μετόχιον της Ι. Μ. Ασωμάτων Πετράκη.

Την Ιερά Επιστασία και τους λοιπούς πατέρες, καθώς και καθηγητές της Θεολογικής Αθηνών, υποδέχθηκε ο μετοχιάρης της Μονής Αστερίου Αρχιμανδρίτης π. Αλέξιος Γιαννιός και οι πέριξ αυτού πατέρες. Πραγματοποιήθηκε δέηση στο Καθολικό της Μονής, αντηλλάγησαν λόγοι μεταξύ του Πρωτεπιστατου Γέροντος Χριστοφόρου Ιβηρίτου και του μετοχιάρη π. Αλεξίου και ακολούθησε τράπεζα προς τιμή των Αγιορειτών Πατέρων. Ο Πρωτεπιστάτης Γέρων Χριστοφόρος Ιβηρίτης προσέφερε μια εικόνα της Θεοτόκου Άξιον Εστί και αντηλλάγησαν δώρα εις ανάμνηση της επισκέψεως – προσκυνήματος στην Ι.Μ. Αστερίου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων