10/01/2021 10/01/2021 Χρόνια Πολλά, Καλή και Ευλογημένη Χρονιά! Σας ενημερώνουμε ότι το διαδικτυακό περιοδικό ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ διοργανώνει την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 19:30 την «5η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ«. Για να εγγραφείτε κάντε κλίκ στον σύνδεσμο: https://zoom.us/meeting/register/tJIudOqrrjopGdM20BrBvlKokqeyn-c7Nmgg?utm_source=sendpulse&utm_medium=email&utm_campaign=4-e- Αφού εγγραφείτε θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης με τον προσωπικό σας σύνδεσμο συμμετοχής τον οποίο...
10 Ιανουαρίου, 2021 - 10:26

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ: 5ης Διαδικτυακή Σύναξη με το Γέροντα Εφραίμ, παιδιά και νέους

Διαδώστε:
ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ: 5ης Διαδικτυακή Σύναξη με το Γέροντα Εφραίμ, παιδιά και νέους

Χρόνια Πολλά, Καλή και Ευλογημένη Χρονιά!

Σας ενημερώνουμε ότι το διαδικτυακό περιοδικό ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ διοργανώνει την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 19:30 την

«5η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΩΝΑ

ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ«.

Για να εγγραφείτε κάντε κλίκ στον σύνδεσμο:

Αφού εγγραφείτε θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης με τον προσωπικό σας σύνδεσμο συμμετοχής τον οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από τις 19:00 την Δευτέρα 11 Ιανουάριου προκειμένου να εισαχθείτε στην σύναξη.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ». ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΞΗ ΑΛΛΑ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΘΑ ΟΜΙΛΗΣΕΙ, ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ!

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση στείλτε μήνυμα στο [email protected]

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων