17/04/2020 18/04/2020 Ανταποκρινόμενος στα μηνύματα πολλών φίλων της Ορθοδόξου Διαδικυτακής Πύλης Πεμπτουσία, ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ, αποδέχθηκε την πρόσκληση να απευθύνει λόγο πνευματικό σε μία Διαδικτυακή Σύναξη και να συνομιλήσει με τους συμμετέχοντες την Μεγάλη Παρασκευή, 17/04/20. Μεταξύ άλλων, ο Γέροντας Εφραίμ, στη διαδικτυακή σύναξη στον κόσμο που τον παρακολουθούσε από την Αμερική ως...
17 Απριλίου, 2020 - 15:06
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2020 - 1:55

Αμερική, Ελλάδα, Κύπρος στο Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα

Διαδώστε:
Αμερική, Ελλάδα, Κύπρος στο Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα

Ανταποκρινόμενος στα μηνύματα πολλών φίλων της Ορθοδόξου Διαδικυτακής Πύλης Πεμπτουσία, ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ, αποδέχθηκε την πρόσκληση να απευθύνει λόγο πνευματικό σε μία Διαδικτυακή Σύναξη και να συνομιλήσει με τους συμμετέχοντες την Μεγάλη Παρασκευή, 17/04/20.

Μεταξύ άλλων, ο Γέροντας Εφραίμ, στη διαδικτυακή σύναξη στον κόσμο που τον παρακολουθούσε από την Αμερική ως την Κύπρο και την Ελλάδα, τόνισε «Όσο μπορούμε να αγωνιζόμαστε να προχωρούμε να μην γυρνάμε πίσω και στις δύσκολες στιγμές που περνάμε τις οποίες επιτρέπει ο Θεός να κάνουμε υπομονή και να προσπαθούμε να μοιάσουμε στον Χριστό μας. Ο Σταυρός του Χριστού είναι η δόξα του Χριστού μας»

Οι ενδιαφερόμενοι από ολόκληρον τον κόσμο έφθασαν  τους 2.000,  με 550 εγγεγραμμένες συμμετοχές σπιτιών από όπου όμως παρακολουθούσαν όλα τα μέλη της οικογένειας. 

Οι ενδιαφερόμενοι  απέστειλαν το ονοματεπώνυμο τους, τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, καθώς και την περιοχή από την οποία θα συνδέονταν και εν συνεχεία έλαβαν τις σχετικές πληροφορίες και οδηγίες συμμετοχής σε αυτό το «Ψηφιακό» Αρχονταρίκι από τον Άθωνα.

Η επόμενη σύναξη θα πραγματοποιηθεί 10:00-12:00 στις 2 ΜΑΙΟΥ και πληροφορίες θα βρείτε στην Πεμπτουσία και στο Ειδησεογραφικό Πρακτορείο μας 

Το πρώτο ψηφιακό αυτό Αρχονταρίκι θα μεταδοθεί πλήρες από το Διεθνές Πρακτορείο Ορθοδοξία και την Πεμπτουσία.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ:

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων