28/05/2021 29/05/2021 Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου για την μεταφορά του Ηγουμένου Γέροντα Εφραίμ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για προληπτικούς λόγους κατόπιν σύστασης των θεράποντων Ιατρών του. Δείτε την ανακοίνωση:  Για προληπτικό έλεγχο ο Γέροντας Εφραίμ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός Την προηγούμενη Παρασκευή 21 Μαΐου, ο Γέροντας Εφραίμ διαγνώστηκε θετικός στον COVID-19. Συναφώς πέρασαν από...
28 Μαΐου, 2021 - 21:27
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2021 - 20:24

Ανακοίνωση της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου για τον Γέροντα Εφραίμ

Διαδώστε:
Ανακοίνωση της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου για τον Γέροντα Εφραίμ

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου για την μεταφορά του Ηγουμένου Γέροντα Εφραίμ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για προληπτικούς λόγους κατόπιν σύστασης των θεράποντων Ιατρών του.

Δείτε την ανακοίνωση: 

Για προληπτικό έλεγχο ο Γέροντας Εφραίμ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Την προηγούμενη Παρασκευή 21 Μαΐου, ο Γέροντας Εφραίμ διαγνώστηκε θετικός στον COVID-19. Συναφώς πέρασαν από επανειλημμένους ελέγχους και όλοι οι αδελφοί της Μονής. Ο Γέροντας παρέμεινε άμεσα σε αυτοπεριορισμό με συνεχή ιατρική παρακολούθηση και ήπια συμπτώματα. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, αλλά για προληπτικούς λόγους οι θεράποντες ιατροί συνέστησαν την μεταφορά του σε νοσοκομείο για περαιτέρω παρακολούθηση.

Από αρχές Μαΐου η Μονή έχει κάνει αίτηση στους αρμόδιους φορείς για τον εμβολιασμό της αδελφότητος.

Εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου

 

Διαβάστε ακόμα – Για προληπτικούς λόγους στον Ευαγγελισμό ο Γέροντας Εφραίμ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων