12/05/2024 12/05/2024 Αντιπροσωπεία της Βουλγαρίας, με επικεφαλής τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Ντίμιταρ Γκλάβτσεφ, πραγματοποιεί προσκύνημα στη βουλγαρική Μονή Ζωγράφου στο Άγιο Όρος στις 10 και 11 Μαΐου, ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου του Υπουργικού Συμβουλίου. Βούλγαροι αξιωματούχοι είναι προγραμματισμένο να παραστούν στον εσπερινό και τη νυχτερινή λειτουργία της μονής, καθώς και σε λιτανεία με την εικόνα του Αγίου Μάρτυρος...
12 Μαΐου, 2024 - 11:48
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2024 - 11:22

Αντιπροσωπεία της κυβέρνησης της Βουλγαρίας επισκέπτεται τη Μονή Ζωγράφου στο Άγιο Όρος

Διαδώστε:
Αντιπροσωπεία της κυβέρνησης της Βουλγαρίας επισκέπτεται τη Μονή Ζωγράφου στο Άγιο Όρος

Αντιπροσωπεία της Βουλγαρίας, με επικεφαλής τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Ντίμιταρ Γκλάβτσεφ, πραγματοποιεί προσκύνημα στη βουλγαρική Μονή Ζωγράφου στο Άγιο Όρος στις 10 και 11 Μαΐου, ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου του Υπουργικού Συμβουλίου.

Βούλγαροι αξιωματούχοι είναι προγραμματισμένο να παραστούν στον εσπερινό και τη νυχτερινή λειτουργία της μονής, καθώς και σε λιτανεία με την εικόνα του Αγίου Μάρτυρος Γεωργίου – Ζωγράφου.

Κατά την επίσκεψή του ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με την ηγεσία του Αγίου Όρους.

Στην επίσημη αντιπροσωπεία στο Άγιο Όρος συμμετέχουν οι υπηρεσιακοί υπουργοί Παιδείας και Επιστήμης Γκαλίν Τζοκόφ, Πολιτισμού Ναϊντέν Τοντόροφ, Τουρισμού Εβτίμ Μιλόσεφ, Γεωργίας και Τροφίμων Γκεόργκι Ταχόφ, καθώς και βουλευτές.

Πηγή: ΑΠΕ -ΜΠΕ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων