17/06/2022 18/06/2022 Στον κήπο της Αγιορειτικής Εστίας φιλοξενήθηκαν την Παρασκευή 17 ιουνίου 2022 ομιλητές και συνεργάτες του Η’ Διεθνούς Συνεδρίου της Society of Oriental Liturgy που πραγματοποιείται τις ημέρες αυτές στη Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ. Μετά το καλωσόρισμα και το αγιορείτικο κέρασμα, οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις δράσεις του φορέα και ακολούθως επισκέφθηκαν την φωτογραφική έκθεση του...
17 Ιουνίου, 2022 - 21:58
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2022 - 1:16

Στην Αγιορειτική Εστία οι συμμετέχοντες στο συνέδριο της Society of Oriental Liturgy

Διαδώστε:
Στην Αγιορειτική Εστία οι συμμετέχοντες στο συνέδριο της Society of Oriental Liturgy

Στον κήπο της Αγιορειτικής Εστίας φιλοξενήθηκαν την Παρασκευή 17 ιουνίου 2022 ομιλητές και συνεργάτες του Η’ Διεθνούς Συνεδρίου της Society of Oriental Liturgy που πραγματοποιείται τις ημέρες αυτές στη Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ.

Μετά το καλωσόρισμα και το αγιορείτικο κέρασμα, οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις δράσεις του φορέα και ακολούθως επισκέφθηκαν την φωτογραφική έκθεση του Γιώργου Πούπη: Ύψωσις. Ο Σταυρός στην γη του Αγίου Όρους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων