09/02/2024 09/02/2024 Ομιλία με θέμα «Άνω Σχώμεν τας Καρδίας» θα παραχωρήσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ στην Αίθουσα Δεξιώσεων Τρίκκης στην Ανθούπολη Λευκωσίας σήμερα, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024, στις 8:00 το βράδυ. Η ομιλία γίνεται με αφορμή την έλευση της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου από την Ιερά Μεγίστη Μονή  Βατοπαιδίου Αγίου Όρους στην Κύπρο,...
09 Φεβρουαρίου, 2024 - 17:14
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2024 - 17:36

Απόψε η ομιλία του Γέροντος Εφραίμ Βατοπαιδινού στην Ανθούπολη Λευκωσίας

Διαδώστε:
Απόψε η ομιλία του Γέροντος Εφραίμ Βατοπαιδινού στην Ανθούπολη Λευκωσίας

Ομιλία με θέμα «Άνω Σχώμεν τας Καρδίας» θα παραχωρήσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ στην Αίθουσα Δεξιώσεων Τρίκκης στην Ανθούπολη Λευκωσίας σήμερα, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024, στις 8:00 το βράδυ.

Η ομιλία γίνεται με αφορμή την έλευση της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου από την Ιερά Μεγίστη Μονή  Βατοπαιδίου Αγίου Όρους στην Κύπρο, όπου θα παραμείνει προς προσκύνηση και ευλογία του πιστού λαού, έως και τις 4 Μαρτίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων