15/05/2020 15/05/2020 Αύριο 16 Μαΐου στις 10 το πρωί αναμένεται να πραγματοποιηθεί το 3ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ τον Βατοπαιδινό, Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Οι εγγραφές έχουν ολοκληρωθεί και η ανταπόκριση ήταν και πάλι πολύ μεγάλη. Η επικοινωνία αυτή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον με δεδομένο ότι από την ερχόμενη Κυριακή επιτρέπεται η παρουσία πιστών...
15 Μαΐου, 2020 - 11:46
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2020 - 11:21

Αύριο το 3ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ

Διαδώστε:
Αύριο το 3ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ

Αύριο 16 Μαΐου στις 10 το πρωί αναμένεται να πραγματοποιηθεί το 3ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ τον Βατοπαιδινό, Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου
Οι εγγραφές έχουν ολοκληρωθεί και η ανταπόκριση ήταν και πάλι πολύ μεγάλη.
Η επικοινωνία αυτή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον με δεδομένο ότι από την ερχόμενη Κυριακή επιτρέπεται η παρουσία πιστών στη Θεία Λειτουργία, αλλά και της στοχοποίησης της Θείας Κοινωνίας.
Τόσο στο 1ο όσο και στο 2ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, γεγονός που καταδεικνύει την πνευματική ωφέλεια από αυτή την ψηφιακή σύνδεση με το Άγιον Όρος και ιδιαίτερα η συνάντηση και συζήτηση με τον Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινό.
Δείτε εδώ τα βίντεο από το 1ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι

Δείτε εδώ τα βίντεο από το 2ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων