25/05/2024 28/05/2024 Στην ετήσια βράβευση 768 αριστούχων τεκνών πολυτέκνων οικογενειών της Ενώσεως Πολυτέκνων Αθηνών προέβη η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 25 Μαΐου 2024, στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL στην Αθήνα. Φωτογραφίες: ope.gr Τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ εκπροσώπησε ο Ιερομόναχος π. Γεννάδιος Βατοπαιδινός, ο...
25 Μαΐου, 2024 - 12:16
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2024 - 23:11

Bράβευση αριστούχων πολυτέκνων οικογενειών της Αθήνας από την Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Bράβευση αριστούχων πολυτέκνων οικογενειών της Αθήνας από την Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΦΩΤΟ)

Στην ετήσια βράβευση 768 αριστούχων τεκνών πολυτέκνων οικογενειών της Ενώσεως Πολυτέκνων Αθηνών προέβη η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 25 Μαΐου 2024, στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL στην Αθήνα.

  • Φωτογραφίες: ope.gr

Τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ εκπροσώπησε ο Ιερομόναχος π. Γεννάδιος Βατοπαιδινός, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και απένειμε τα βραβεία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων