20/04/2020 20/04/2020 Μην χάσετε αύριο το ψηφιακό αρχονταρίκι από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ το οποίο θα προβληθεί στο διαδικτυακό περιοδικό Πεμπτουσία και θα αναδημοσιευθεί και από το πρακτορείο Ορθοδοξία. Στο πρώτο μέρος θα παρακολουθήσετε την ομιλία του Γέροντα στους συμμετέχοντες που ξεπέρασαν τους 2000  και που συνδέθηκαν από Αμερική, Κύπρο, Ελλάδα, Αυστραλία. Στα άλλα δύο...
20 Απριλίου, 2020 - 22:53

Δείτε αύριο το ψηφιακό αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ

Διαδώστε:
Δείτε αύριο το ψηφιακό αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ

Μην χάσετε αύριο το ψηφιακό αρχονταρίκι από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ το οποίο θα προβληθεί στο διαδικτυακό περιοδικό Πεμπτουσία και θα αναδημοσιευθεί και από το πρακτορείο Ορθοδοξία.

Στο πρώτο μέρος θα παρακολουθήσετε την ομιλία του Γέροντα στους συμμετέχοντες που ξεπέρασαν τους 2000  και που συνδέθηκαν από Αμερική, Κύπρο, Ελλάδα, Αυστραλία.

Στα άλλα δύο μέρη που θα μεταδοθούν την Τετάρτη και την Πέμπτη θα παρακολουθήσετε την συζήτηση ανάμεσα στον Γέροντα Εφραίμ και τους συμμετέχοντες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων