22/10/2021 25/10/2021 Σε πέντε γλώσσες θα μεταδοθεί το αρχονταρίκι της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου, με τον Γέροντα Εφραίμ, από την τηλεόραση της Πεμπτουσίας, το πρακτορείο Ορθοδοξία, το διαδικτυακό περιοδικό Πεμπτουσία και όλες τις επίσημες σελίδες στο facebook του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός. Λίγες μέρες μετά την ανακομιδή των λειψάνων του μακαριστού Γέροντος Ιωσήφ Βατοπαιδινού, πνευματικού γεννήτορος και...
22 Οκτωβρίου, 2021 - 8:58
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2021 - 13:09

Σε πέντε γλώσσες το αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ

Διαδώστε:
Σε πέντε γλώσσες το αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ

Σε πέντε γλώσσες θα μεταδοθεί το αρχονταρίκι της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου, με τον Γέροντα Εφραίμ, από την τηλεόραση της Πεμπτουσίας, το πρακτορείο Ορθοδοξία, το διαδικτυακό περιοδικό Πεμπτουσία και όλες τις επίσημες σελίδες στο facebook του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός.

Λίγες μέρες μετά την ανακομιδή των λειψάνων του μακαριστού Γέροντος Ιωσήφ Βατοπαιδινού, πνευματικού γεννήτορος και ποδηγέτη της Αδελφότητος της Μονής Βατοπαιδίου, το πνευματικό του ανάστημα, ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής, Γέροντας Εφραίμ θα μιλήσει στο ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 και θα διαρκέσει περίπου ως τις 21:00.

Το αρχονταρίκι θα μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι επιθυμούν στα ελληνικά με παράλληλη μετάφραση στα αγγλικά ,ρουμανικά, ρωσικά και γεωργιανά.

Το 10ο ψηφιακό αρχονταρίκι διοργανώνει το διαδικτυακό περιοδικό Πεμπτουσία και θα προβληθεί ζωντανά από την ψηφιακή πλατφόρμα www.pemptousia.tv. για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν από το τάμπλετ τους, από το κινητό τους, τον υπολογιστή τους ή την smart tv τους.

Όσοι επίσης επιθυμείτε να συμμετέχετε και να κάνετε ερωτήσεις μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή πατώντας στο παρακάτω σύνδεσμο:

Μετά την ομιλία του Γέροντα που θα διαρκέσει 30 περίπου λεπτά θα ακολουθήσει διάλογος με τους συμμετέχοντες. Εάν εγγραφείτε στο 10ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι δηλώνετε ότι έχετε λάβει γνώση των Όρων Χρήσης και συμφωνείτε.

10th Digital Fellowship with Elder Ephraim

Interpretation available:

ENGLISH, ROMANIAN, RUSSIAN, GEORGIAN

MONDAY 25 OCT – 19:30 CET

Click below for the facebook live video links

10th Digital Fellowship with Elder Ephraim – ENGLISH INTERPRETATION

Десятый афонский онлайн архондарик с архимандритом Ефремом Ватопедским

a 10-a telesinaxă din Sf. Munte cu Arhimandritul Efrem Vatopedinul

მეათე ათონური ონლაინ არქონდარიკი არქიმანდრიტ ეფრემ ვატოპედელთან

Φωτογραφία αρχείου: Ραφαήλ Γεωργιάδης
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων