24/03/2024 24/03/2024 Ομιλία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ με θέμα: «Η Ορθόδοξη μαρτυρία στο σύγχρονο κόσμο» η οποία πραγματοποιήθηκε στην Θεολογική Σχολή Αθηνών. Η ομιλία μεταδόθηκε και από την εκπομπή «Διδαχές από τον Άθωνα» στη συχνότητα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024. Η εκπομπή αναμεταδίδεται σε επανάληψη...
24 Μαρτίου, 2024 - 17:35

Διδαχές από τον Άθωνα – «Η Ορθόδοξη μαρτυρία στο σύγχρονο κόσμο»

Διαδώστε:
Διδαχές από τον Άθωνα – «Η Ορθόδοξη μαρτυρία στο σύγχρονο κόσμο»

Ομιλία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ με θέμα: «Η Ορθόδοξη μαρτυρία στο σύγχρονο κόσμο» η οποία πραγματοποιήθηκε στην Θεολογική Σχολή Αθηνών.

Η ομιλία μεταδόθηκε και από την εκπομπή «Διδαχές από τον Άθωνα» στη συχνότητα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024.

Η εκπομπή αναμεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Σάββατο βράδυ από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας (91,2) και τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού (94,5 για την πόλη της Λεμεσού και 107,9 για την ορεινή περιοχή).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων