19/07/2022 19/07/2022 Διαβάστε δύο θαύματα της Παναγίας της Παραμυθίας, όπως τα κατέγραψε ο ένας εκ των δύο προσκυνητών, που τα βίωσαν: Αθήνα, 17 Ιουλίου 2022 Σέβαστε Γέροντα και αγαπητοί πατέρες, εύχομαι να είστε καλά στην υγεία σας. Ο Δ.Χ. επισκέφτηκε για πρώτη φορά την Μονή Βατοπαιδίου και μου ζήτησε να σας γράψω για δυο θαυμαστά γεγονότα που...
19 Ιουλίου, 2022 - 21:37
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2022 - 21:52

Δυο θαύματα της Παναγίας Παραμυθίας

Διαδώστε:
Δυο θαύματα της Παναγίας Παραμυθίας

Διαβάστε δύο θαύματα της Παναγίας της Παραμυθίας, όπως τα κατέγραψε ο ένας εκ των δύο προσκυνητών, που τα βίωσαν:

Αθήνα, 17 Ιουλίου 2022

Σέβαστε Γέροντα και αγαπητοί πατέρες, εύχομαι να είστε καλά στην υγεία σας.

Ο Δ.Χ. επισκέφτηκε για πρώτη φορά την Μονή Βατοπαιδίου και μου ζήτησε να σας γράψω για δυο θαυμαστά γεγονότα που έγιναν μετά την επιστροφή μας από το Άγιο Όρος…
Κατά την επίσκεψη μας ο Δ. πρόσφερε τάμα ένα χρυσό αντικείμενο της κόρης του Ε., που είναι … ετών και αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με το συκώτι της (έχει κάνει δυο επεμβάσεις ηπατεκτομής) και έχει απομείνει με το μισό συκώτι πλέον. Κατά την παραμονή μας στη Μονή σας, είχαμε την ευλογία να παρευρεθούμε σε δυο παρακλήσεις και να κοινωνήσουμε στην θεία λειτουργία του Σαββάτου στο εκκλησάκι της Παναγίας Παραμυθίας και αισθανθήκαμε την χάρη της Παναγίας.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής μας η γυναίκα του Δ. τον παρακάλεσε να προσευχηθεί για ένα παιδάκι 8 ετών (το όνομα του είναι Γ.Σ.) που έχει σοβαρό πρόβλημα με το κεφάλι του και έχει κάνει τρεις επεμβάσεις. Μετά την επιστροφή μας από το Άγιο Όρος η κόρη του Δ. έκανε εξετάσεις και οι οποίες ήταν εξαιρετικές (κατά θαυμαστό τρόπο), ώστε το παιδί να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα με το συκώτι της πλέον.

Επιπρόσθετα, η μητέρα του μικρού Γ. ενημέρωσε ότι οι εξετάσεις του παιδιού καθυστερούσαν να βγουν για ένα περίεργο λόγο κατά την διάρκεια της παραμονής μας στην Ιερά Μονή σας και μόλις βγήκαν ήταν εξαιρετικές κατά ένα θαυμαστό γεγονός. Ο Δ. υποσχέθηκε ότι θα έρχεται μια φορά τον χρόνο στην Παναγία Παραμυθία, για να την ευχαριστήσει για την θεραπεία του προβλήματος της κόρης του.

Αισθάνομαι μεγάλη ευλογία που επισκέπτομαι την Ιερά Μονή σας και είμαι συγκινημένος που η Παναγία βοήθησε άμεσα τα δυο παιδιά στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζαν.

Με αγάπη Χριστού,
Ι.Π.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων